På baggrund af den store interesse blandt
klubbens medlemmer er J/70 projektet i gang.
Pengene til det indledningvise indkøb er hjemme, og båden
købt. Men der er stadig behov for penge til at løbe projektet
i gang og driften organiseret. Og på lidt sigt er det jo ambitionen,
at der komme flere både til J/70-flåden..Så din indsats i form
af en "låne-aktie" er fortsat meget velkommen. 


Foto: Lemvig Sejlklub                                                                                                    
Vi låner en båd fra den 1. - 9. juni og igen i slutningen af juni til slutningen af juli. Det er Sejlsportsligaen, som låner os båden gratis. Der vil således i disse perioder være mulighed for at komme og prøve både den lånte J/70 og HBKs egen nyerhvervede J/70.

En ny båd koster 450.000 kr. - 500.000 kr. Der er 10 måneders leveringstid, så det kan have lidt lange udsigter, at få en ny båd. De brugte både sælges for ca. 250 - 275.000 kr, og der er virkelig rift om dem. J/70'eren, som HBK købte og hjembragte fra Bremen 19. april, blev handlet for 235.000 Dkr. En go' handel med en båd fra 2015, som er velholdt og i fin stand, og med sejl som i øvelses-sammmenhænge er helt fine. På tidspunktet for købet havde sponsorater og medlemmernes entusiastiske aktie-køb indbragt 260.000 kr. Utroligt flot; men yderligere økonomisk polstring er ønskelig til konsolidering af projektet og organiseringen af den løbende drift. Efterfølgende skal finansieringen efter planen primært ske ved brugernes betaling for sejlads med båden. Se hvordan det f.eks. kan organiseres i denne video med Peter Warre fra Århus  

Bestyrelsen opfordrer derfor alle - som endnu ikke har bidraget - til at give tilsagn på baadeklubben@gmail.com om støtte i form af køb af "låne-aktie" til Kr. 2.000,- ,  5.000,-  eller 10.000,-  .Anfør beløbet, I har lyst til at støtte med. Opkrævning sker efter registrering af tilsagnet, og en aktie på beløbet tilsendes. Støttebeløbet kan forventes tilbagebetalt i løbet af et år fra indbetalingsdatoen.
 
Venlig hilsen

På bestyrelsens vegne
Ulrik Stage-Nielsen

En klasse med momentum:

Hør og se Peter Warre om J/70-succes i Århus
Mange J/70'er i Øresund
Klubudvikling med J/70
Youngsters Funrace i Sletten 29. april - 1. maj
Mød miljøet og prøv en J/70'er
WOW sejlere på vandet med J/70
L
æs mer' om Sejlsportsligaen
Har du tjekket E-sport af ? Prøv her: