Forretningsbetingelser Hornbæk Bådeklub


Generelle oplysninger:

Klubbens juridiske navn: Hornbæk Bådeklub       

Selskabsform: Forening

CVR-nummer: 31 50 82 07


Hornbæk Bådeklub  

Havnevej 30

3100 Hornbæk

                                

Officiel e-mail adresse:baadeklubben@gmail.com


Officiel web-adresse: www.hbklub.dk


PRISER

Ingen priser på www.hbklub.dk indeholder moms, da vi som forening ikke har moms-pligt

Når du via dit betalingskort køber et af følgende produkter:

- Tilmelding til kontingent   

- Webshop

- Arrangementer

- Venteliste

- Passivt medlem

Sker det som en forud betaling for den periode der er angivet ved købet.

www.hbklub.dk - Hornbæk Bådeklub   kan opkræve et gebyr på 1,45 kr. pr. transaktion + 0,10 % ved køb over 100.- og 0,70 kr.  pr. transaktion for 50.- og under.


Der tilbydes ikke refundering af penge for dine køb. Via dit login kan du til enhver tid se dine køb


BETALING

På hbklub.dk kan du betale med følgende betalingsmidler:

Dankort
Visa/Dankort
eDankort
MobilePay

Betaling sker forud.

Vi bruger quickpay.dk som betalingsgateway til dankort. Læs mere på deres side om sikkerheden ved online betaling.ABONNEMENTSVILKÅR

Det er en forudsætning for medlemskabet af Hornbæk Bådeklub, at du tilmelder dig betaling via Dankort eller andet betalingskort, som er godkendt af Hornbæk Bådeklub og Nets. I tilfælde af manglende computeradgang, træffes særlig aftale med klubbens kasserer. Se kontaktdetaljer på www.hbklub.dk.


I forbindelse med din første betaling godkender du, at Hornbæk Bådeklub fremover må trække pengene på din konto via dit betalingskort, indtil du enten ændrer dit medlemskab eller melder dig ud af Hornbæk Bådeklub       .


Beløbet du skal betale for medlemskabet af Hornbæk Bådeklub trækkes automatisk via dit betalingskort.


Du vil senest 5 dage inden hver betaling modtage en email/sms, som fortæller dig hvor meget, du skal betale.


Hornbæk Bådeklub  benytter Quickpay, som er godkendt af Nets til betalingsløsning.


Ved automatisk trækning på betalingskort gemmes dine kortinformationer ikke hos Hornbæk Bådeklub, men hos Quickpay.

Kvittering for betaling sendes pr. mail. Når du tilmelder dig acceptere du vores vilkår, og stopper abonnementet ved at kontakte klubben.


Inden betalingskortets udløbsdato eller ved ændringer i kortdata fremsender Hornbæk Bådeklub påmindelse pr. mail herom, og du må herefter foretage en tilmelding med et nyt betalingskort. Når du hár modtaget det nye Dankort, ved at logge ind i Hornbæk Bådeklub  ’s KLUBMODUL, klik på "Dine tilmeldinger", og klik hér på "Ret Dankort info". Læg de nye oplysninger ind. "Ret Dankort info" kommer først frem, når du har modtaget dit nye Dankort.


Ved spærring af dit betalingskort er du selv ansvarlig for at foretage en ny tilmelding med et nyt betalingskort. Dette gøres ligeledes på Hornbæk Bådeklub   KLUBMODUL, og som beskrevet ovenfor.FORTRYDELSESRET

Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes ikke penge efter tilmelding.


PERSONOPLYSNINGER

Når brugeren klikker rundt på hjemmesiden, indsamles statistiske data. Disse data er helt anonyme, hvilket betyder, at de ikke indeholder oplysninger, der kan identificere brugeren, selv om denne måtte være logget ind. Følsomme data, der sendes via nettet, er sikret ved brug af SSL kryptering ("Secure Socket Layer"). De servere, der opbevarer data om vores brugere, er placeret sikkert bag en firewall. Oplysninger opbevares ikke krypteret på serveren. De oplysninger, du giver, behandles i fuld fortrolighed og bliver udelukkende brugt i forbindelse med fakturering af indkøb hos Hornbæk Bådeklub  . samt udsendelse af nyhedsbreve, som brugeren har tilmeldt sig. Som registreret bruger hos Hornbæk Bådeklub  . har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven Personoplysningerne opbevares i 5 år efter sidste transaktion med kunden. Ingen registrerede personoplysninger videregives til tredjemand i nogen form på noget tidspunkt, medmindre det sker efter krav i lovgivning eller i øvrigt kræves af offentlige myndigheder. Brugernavn og adgangskode.

Kunder, der ønsker at tilmelde sig hold hos Hornbæk Bådeklub, tildeles et brugernavn og en adgangskode. Det er kundens ansvar at opbevare disse informationer betryggende.


NYHEDSBREVE

Nyhedsbreve sendes som e-mail til den e-mailadresse, kunden har oplyst. Kunden kan til enhver tid framelde sig nyhedsbreve igen ved at slette sin profil.
 

 
COOKIES

I forbindelse med login installeres en midlertidig cookie på den computer der benyttes.TEKNISKE KRAV TIL BRUGERNE

Det forsøges at optimere teknikken på websitet, således at det fungerer i alle de mest udbredte browsere (Internet Explorer, Netscape, Mozilla, Opera, Chrome) og operativsystemer (Windows, Mac OS, Linux).


ÆNDRING AF PRISER OG HANDELSBETINGELSER

De til enhver tid gældende priser og handelsbetingelser fremgår af hjemmesiden  


FORBEHOLD

Hornbæk Bådeklub tager forbehold for tryk- og prisfejl.

Hornbæk Bådeklub er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for deres kontrol.


ANSVARSFRASKRIVELSE

Hornbæk Bådeklub og dets indholdsleverandører kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for anvendelsen, herunder garanterer man ikke og indestår i intet tilfælde for,- at et hold ikke opfylder brugerens forventninger og behov.- og de herpå tilgængeliggjorte annoncer af enhver art er fejlfrie, tilgængelige, rigtige, nøjagtige, pålidelige, opdaterede, sikre, leveres rettidigt eller kan anvendes til det angivne formål.Hornbæk Bådeklub og dets indholdsleverandører er således ikke erstatningsansvarlig for direkte tab, følgeskader, herunder driftstab, mistet avance og indirekte tab, som kunden, kundens aftagere/klienter/kunder eller tredjemand lider på grund af fejl ved en annoncetekst eller billede. Brugere, som ikke kan acceptere det anførte, bedes ophøre med enhver anvendelse af Hornbæk Bådeklubs ydelser samt forlade hjemmesiden. Ethvert link til tredjemands hjemmeside er uden ansvar for Hornbæk Bådeklub der påtager sig intet ansvar for eventuelle skader hos brugeren som følge af brug af Hornbæk Bådeklub ydelser.


KLAGER OG REKLAMATIONER

Hvis du ønsker at reklamere, kan du henvende dig til:


Hornbæk Bådeklub  

Havnevej 30

3100 Hornbæk

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram