Ungdomsafdelingen: Kom ned og prøv ..!
 
 Velkommen til HBK-Ungdom:             
 
Vi er en aktiv ungdomsafdeling med mellem 20-30 børn og unge i alderen 7-17 år. Dertil kommer en stor gruppe engagerede forældre og hjælpere samt 2 trænere.


Ungdomsafdelingen råder over masser af godt materiel: 6 Fevajoller, 9 Terajoller, 3 Laserjoller, 2 Optimistjoller, 1 Europa Jolle, 6 Sit-on-top kajakker, 1 J/70 samt 2 følgebåde.

Vi forventer forældredeltagelse i et vist omfang for at opretholde de store sikkerhedskrav, som det kræver, for al sport på vand – for mindre børn er det et krav at forældrene deltager hver gang.

Vi sejler hver mandag og torsdag fra kl. 17 til ca. 20, hvorefter klubben byder på aftensmad tilberedt på skift af vores engagerede forældre.

Sæsonen løber fra 1. maj til slut oktober afhængig af vejret. Vores træningstilbud består af 3 hold:

"Sejl & Kapsejlads”
er holdet for børn og unge med nogen erfaring og mod på sejllads på vandet uden for havnen.

”Sejl & Leg” er holdet for børn og unge uden nogen sejlererfaring – her vil træningen og vand-tilvænning hovedsageligt foregå i havnens yderbassin.

Sejl&Kapsejlads-holdet for lidt mer' øvede

”Krabbeholdet” er holdet for små vandglade sejlere helt ned til 6 år. Vand-tilvænning og introduktion til det at sejle, sker på land, i vandkanten ovre på stranden og evt. i havnens yderbassin.   

Hvis du har lyst til at lære at sejle, kan vi tilbyde en prøvetur den første mandag i hver måned - tilmelding nødvendig på telefon 4019 9829.

Krabbeholdet for små vandglade sejlere

 Alle er velkommen til at komme ned og hilse på os hver mandag og torsdag i sejlersæsonen.                  

Følg os på:

            

Ungdomsafdelingen
Fanny Kilian  4019 9829

rok_verber_low.jpg

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram