49'er fra Sletten Bådeklub til OL


Sletten Bådeklub er noget der virker. Daniel Nyborg og Nikolaj Buhl vinder gyser OL-udtagelse med 2 placeringer. En monster sejr i deres sidste sejlads sikrede de to sejlere fra Sletten den fantastiske plads til  OL i Paris. 

Klik og læs pressemeddelelsen fra DS


Johan Schubert fra Horsens til OL

Horsens Sejlklub er osse noget der virker. Klubben, som også kan bryste sig af en solid succes med 6-7 stk. topaktive J/70 både, der træner og kapsejler året rundt, kan nu sætte kryds ved to ILCA sejlere, som under ILCA EM i Athen løste billetter til OL 2024  i Frankirg.

Klik og læs om Johan Schubert og Anne- Marie Rindom fra Horsens Sejlklub


Kitesurf âla Stormende Pia på Strandlegepladsen
Ingen børn var mødt op på Strandlegepladsen, dén dag lige før jul, da Pia tog Hornbæk Havn med storm. Det benyttede en af kitesurferne sig af - ret talentfuldt eksemplar af slagsen - og tog nogle modige sving ind over den oversvømmede legeplads og tilbage til det rigtige vand ude i bugten. 
Klik og oplev gyset


Lørdags Frokoster igen


De populære Lørdagsfrokoster forsøges nu løbet igang igen. Se i kalenderen, hvor der er frie lørdage, og meld ind på en dato ved at sende en
mail til Holger, kaptajnen for Lørdagsfrokosterne. Tænk over om ikke du/I kunne tage udfordringen som kok/vært op for en Lørdagsfrokost. Læs mere her, det er en sjov oplevelse og godt for fællesskabet.

Sådan bliver du gæst til Lørdagsfrokost

Sådan melder du dig til en lørdag som kok Søsætning i Hornbæk 2024

Årets puslespil med at få de fleste af havnens både ud at flyde igen, er på plads. Har du ikke fået mail fra Søsætnings Teamet, kan du måske få båden i vandet alligevel ved hurtigere end hurtigt at tilmelde dig her: Søsætning 2024

Klik og læs om datoer og vilkår


J/70 VM 2024 i Øresund

Der afholdes Corinthian Worlds for J/70 i Skovshoved 1. til 8. juni 2024. Corinthian betyder amatør, derfor er det ikke et stævne fyldt med prof. besætninger. Valget af Danmark sker, fordi 85% af J/70'erne i DK er klubbåde. Hvad med at samle en eller flere besætninger i Hornbæk og omegn ?


Zebra i det nye år
Zebra Gruppen tog hul på 2024-programmet med et foredrag af billedkunstneren Jytte Loehr den 16. januar. I klubkalenderen vil datoerne for Zebra-sæson 2024 blive sat ind i takt med at arrangementerne tager form. Go' idé at følge med dér! 


Programmet er klar til alle tiders havnefest sidste weekend i juli

Årets Havnefest 2023 blev den største succes nogensinde med 15.400 betalende gæster på festpladsen. Alle sejl bliver forventeligt nok sat for en gentagelse af succesen i juli i år igen.

Klik og læs programmet for havnefesten.


Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram