Prøv en J/70'er om tirsdagen
Tirsdage kl. 17:00 kan man møde op på havnen ved bådeklubben og dér sammen med sejl-instruktør Michael O. Jönsson få en prøvetur i klubbens J/70. Mens  WOW pigerne tager sig af torsdagen, har drenge og mænd i alle aldre om tirsdagen muligheden for at prøve af, om sejlads med J/70 er sagen. Hvis tilslutningen er der, vil tirsdag blive et fast indslag, hvor der er mulighed for at slå nogle slag, og sætte lidt spiler i den herlige

J/70'er.Sejlerhilsen / Ole Siemssen & Ole Rosdahl.


1669639714453.png


WOW netværk
Et WOW netværk med HBKs medlemmer er under opbygning. Kom og vær med. HBK's J/70 "Ritz" er reserveret til ungdomssejlerne mandag, WOW pige-sejlerne torsdag fra kl. 18:00. Onsdag er efter kl. 17:00 fortrinsvis for deltagere i Onsdagssejladsen.

Vi mødes på havnen kl. 18:00. Hvis vi er mange, sejler vi i flere hold. Efter sejladserne mødes vi klubben; madordning arrangeres muligvis.

Har du lyst til sejlads sammen med andre “piger”? Så kom! uanset om du er ny-/måske sejler, er født med vindblæst hår og en rorpind i hånden - eller midt imellem. 

Sejler hilsen / Fía & FrederikkeUngdoms Danmarksmestre
Sejler-ungdommens nye danmarksmestre i syv klasser blev kåret i Frederiksværk og Juelsminde. Læs mere om de seje, aktive ungdommere i DS' rapport.

Optimist A, Zoom8, Europe, ILCA 4 & 6 kæmpede om placeringerne i Ungdoms DM i Frederiksværk
Zebra på færde igen
Det er efterårssæson, og traditionen tro har gruppen formået at sætte et interessant og underholdende program sammen for perioden frem til årsskiftet.
I klubkalenderen er alle datoerne, men du kan også se hele programmet her


49er og 49erFX kvalificerer sig

Bronze til Anne-Marie
Anne-Marie Rindom fik sin plads på podiet ved VM i Haag trods straf på startlinjen og kvalificerer samtidig Danmark til OL i ILCA 6.

49 og 49FX kvalifikation
OL i Paris 2024 bliver også med dansk deltagelse i 49er og 49erFX. Det står klart, efter at Sejlerlandsholdet sikrede Danmark nationspladser ved VM i Haag.Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram