Kom og prøv Hornbæk Bådeklubs J/70. Når sæsonen starter, er båden reserveret til ungdomssejlerne om mandagen og WOW sejlerne om torsdagen fra kl. 17:00. Om onsdagen er det fortrinsvis sejlere som deltager i Onsdagssejladserne, der kan få tid efter kl. 17:00. Der er grundig instruktion i brug og håndtering af båden, herunder til- og afrigning, og rengøring, inden man slippes løs. Her i vinter/forårssæsonen er der sejlads og træning i Helsingør sammen med 2 andre J/70. Læs om vintertræningen i Helsingør.   Læs mere om klubbens J/70 her.


Årets Sejlsportspræstation til Anne-Marie Rindom for fjerde gang
VM i Texas sikrede Anne-Marie Rindom prisen. Læs mere.. 

Standerhejsning

Lørdag den 8. april kl. 12:00 hales standeren i top på flagmasten. Umiddelbart efter er klubben vært i klubhuset ved en omgang skipperlabskovs. Og går det som det plejer, sikkert også lidt røde pølser.


Årets Talent til Johan Søe
Johan Søe fra Århus Windsurfing Klub er braget ind på den internationale sejlsportsscene. Fra at være et ukendt navn i den etablerede sejlsport er han i 2022 som kun 20-årig blevet et navn i verdenseliten af og netop kåret til Årets Talent i dansk sejlsport.

Hornbæk bestræber sig på at blive det hovedstadsnære svar på Cold Hawaii. Og det skal nok komme. Her er Kim Jensen fra HBK/SUP&Surf i action april 2020.

Søsætning
Årets store puslespil er klar til at blive lagt: Nemlig den ganske omfattende, logistiske opgave med at få de fleste af havnens både ud at flyde igen. Søsætningsgruppens 6 mand fra HBK har med en del besvær planlagt 7 søsætningsdage: 30. marts, 11.,12, 14., og 25. april. Og 2., samt 8. maj.
Forvent at muligheden for kørsel og parkering på havnepladsen er nær nul disse dage.HBK's CVR: 31508207
Generelle oplysninger    *