Ungdomsafdelingen
Kom ned og prøv
SUP & Surf
Bliv en del af fællesskabet
Kølbåde
Onsdagssejlads, tursejlads, klubaftener med fællesspisning 
Kalender
Tjek klubkalenderen og hold dig opdateret
Klubtrøjer
Bestil og betal i klubhuset. Klik for info om modeller, størrelser og farver
Overvejet sejlsport ?
Meld dig ind i Hornbæk Bådeklub. Kontakt en fra bestyrelsen, eller udfyld ansøgning i baren. Velkommen ombord !
Zebra Gruppen
Tjek næste dato i kalenderen
Lørdagsfrokost
Tjek næste dato i kalenderen
Fredagsbar
Tjek næste dato i kalenderen
Havne udvidelse
Projekt vedtaget, lokalplan undervejs
DH-DM - Early Bird tilbud
DH-DM, stadig mere populært for især de lidt større kølbåde, falder igen i år i august. Du får licens til reduceret pris - Early Bird offer - hvis du er hurtig med en tilmelding.
Kontakt havnefogeden
Her kan du kontakte Hornbæk Havns havnefoged.
Hornbæk Bådeklub
CVR:  31508207- Generelle oplysninger
Women on Water
Dansk Sejlunion’s tiltag - WOW - er udviklet for at skabe gode oplevelser og sammenhold for kvinder omkring sejlads. Mange sejlklubber etablerer WOW netværk og benytter oftest bådtypen J/70, som den vi har i HBK. Den sejles af en 4 prs besætning, hvoraf mindst én kan sejle og være “skipper” ombord.
Det er fællesskabet omkring sejlads der er drivkraften og afhængigt af ambitionsniveau sejles der både tur og kapsejlads i bådene. Man danner hold, eller byder ind og sejler med dem der vil og har lyst.

 Vi vil gerne bygge et WOW netværk med HBKs medlemmer og håber du har lyst til at være med. Som udgangspunkt har vi reserveret båden og klubben torsdage i sejlsæsonen.

Vi mødes på havnen kl. 18:00. Hvis vi er mange, sejler vi i flere hold. 
Efter sejladserne mødes vi klubben, måske kan vi arrangere en madordning også.
Ordet netværk er vigtigt og når vi har øvet os i formatet skal vi selv organisere os og hver især tage initiativ, måske passer det nogle bedre at sejle tidligere om torsdagen.

Har du lyst ? Så kom! uanset om du er ny-/måske sejler, er født med vindblæst hår og en rorpind i hånden - eller midt imellem.

Har du lyst til netværk om sejlads sammen med andre “piger” er du velkommen.

Vi ses på havnen
Sejler hilsen
Fía & Frederikke
Læs mere om klubbens J/70 her:Team Ozone - Sølvspileren 2022
Anders Beckett og hans musketerer omsejlede Sjælland på 12 timer og 3 minutter. Og satte dermed rekorden for de mellem 216 og 243 sømil rundt om Djævleøen, afhængig af kryds og rumvind. Det er sejlsport og idrætsfolk på et helt unikt niveau. Læs Anders Becketts beretning om den fantastiske præstation og nyd videoen. Så ved du lissom hvor barren skal sættes.
Vil du opleve ekstrem Kitesurfings lyriske side, skal du høre og se Andreas Odbjergs hyldest til de utrolige  kitesurfere i Ozone Team.


kolbaade.jpg
Gilleleje Cup 10. juni 2023
På 10. år arrangerer sejlvennerne oppe i Gilleleje deres dejlige, sportlige og sociale distance-sejlads (20 sm) og leverer i tillæg en herlig sejlsportsorienteret weekend-fest.
Klik, læs og tilmeld


Cold Hornbæk
Hornbæk bestræber sig på at blive det hovedstadsnære svar på Cold Hawaii. Og det skal nok komme. Her er Kim Jensen fra HBK/SUP&Surf i action april 2020.

WOW, dér sejler HBK´s piger
HBK's J/70 "Ritz" er reserveret til ungdomssejlerne om mandagen og WOW pige-sejlerne om torsdagen fra kl. 17:00. Om onsdagen er det fortrinsvis sejlere som deltager i Onsdagssejladserne, der kan få tid efter kl. 17:00.

CB66_2.jpg
CB66 DM 2023
HBK har et CB66 DM på planen i sæson 2023. Tjek datoen i kalenderen
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram