Johan Schubert fra Horsens til OL

Horsens Sejlklub er noget der virker. Klubben, som også kan bryste sig af en solid succes med 6-7 stk. topaktive J/70 både, der træner og kapsejler året rundt, kan nu sætte kryds ved to ILCA sejlere, som under ILCA EM i Athen løste billetter til OL i Frankirg næste år . 

Klik og læs om Johan Schubert og Anne- Marie Rindom fra Horsens Sejlklub


Kitesurf âla Stormende Pia på StrandlegepladsenIngen børn var mødt op på Strandlegepladsen, dén dag lige før jul, da Pia tog Hornbæk Havn med storm. Det benyttede en af kitesurferne sig af - ret talentfuldt eksemplar af slagsen - og tog nogle modige sving ind over den oversvømmede legeplads og tilbage til det rigtige vand ude i bugten. 
Klik og oplev gyset


Lørdags Frokosterne tager form


Datoerne for de populære Lørdagsfrokoster er på plads for den kommende tid. Se i kalenderen, hvor der allerede er sat navne og menuer på nogle af datoerne. Tænk over om ikke du/I kunne tage udfordringen som kok/vært op for en Lørdagsfrokost. Læs mere her, det er en sjov oplevelse og godt for fællesskabet.

Sådan bliver du gæst til Lørdagsfrokost

Sådan melder du dig til en lørdag som kok Søsætning i Hornbæk 2024

Årets puslespil med at få de fleste af havnens både ud at flyde igen, er ved at blive lagt af søsætnings teamet. Har du ikke fået mail fra søsætningsteamet, kan du få båden i vandet alligevel ved at tilmelde dig her: Søsætning 2024

Klik og læs om datoer og vilkår


J/70 VM 2024 i Øresund

Der afholdes Corinthian Worlds for J/70 i Skovshoved 1. til 8. juni 2024. Corinthian betyder amatør, derfor er det ikke et stævne fyldt med prof. besætninger. Valget af Danmark sker, fordi 85% af J/70'erne i DK er klubbåde. Hvad med at samle en eller flere besætninger i Hornbæk og omegn ?


Zebra i det nye år
Zebra Gruppen tog hul på 2024-programmet med et foredrag af billedkunstneren Jytte Loehr den 16. januar. I klubkalenderen vil datoerne for Zebra-sæson 2024 blive sat ind i takt med at arrangementerne tager form. Go' idé at følge med dér! 


Landsholdstruppen for 2024

DS har udtaget de sejlere, der skal repræsentere Danish Sailing Team 2024. Mere om det kommende, store sportsår og
navnene på de dygtige sejlere her.


Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram