CB66 DM 2024 til Casparij
CB66 Sportbådene havde igen satset på HBK som base for klassens DM. Og igen var det Michael Casparij som kunne indtage vinderpladsen efter 11 sejladser over 3 dage En anden fast mand i toppen af den fysisk og taktikkrævende klasse er jo Søren Pehrsson. Og trediepladsen i årets CB66 DM til Bork Bådelaug, er heller ikke direkte revolutionerende. Mikkel Larsen og Co. ovre fra Ringkøbng Fjord har en træningsdisciplin og ambition på den jyske måde, som ikke kan andet end give placeringer. Se og lær, kan man vist sige til deltagerne længere nede i feltet. Første udenlandske båd, svenskeren Anders Hellekant, endte på en 5. plads, så DM'ets top 3 var således danske sejlere, og det åbne DM blev uden udenlandsk fortynding. Klik og se de endelige placeringer eller her for at se programmet.
Læs i Baadmagasinet om  CB66 DM i HBK

Den livsstil det er, at sejle
Radio-montage med Hjerne Madsen er spot-on på det, der er kernen i sejlads

Der er temmelig langt mellem beskrivelser af det at sejle, som virkeligt kommer omkring fænomenet sejlads som livsform, som hobby, som passion. Men hjerneforskeren Peter Lund Madsen er lykkedes med at fomidle, hvad det er, sejlads bibringer sine udøvere af udfordringer, oplevelser, kolde gys og uforglemmelige naturindtryk.

Klik og hør Hjernekassen på P1, hvor Spækhuggeren er i centrum for en spændende samtale mellem den kloge radiovært og tre virkeligt dedikerede sejlere.

 Spækhuggeren er i dette indslag (fortjent) i centrum. Men budskabet er alddeles universelt. Man bliver dejligt glad som sejler, når man hører det.

God fornøjelse.


Kitesurf âla Stormende Pia på Strandlegepladsen
Ingen børn var mødt op på Strandlegepladsen, dén dag lige før jul, da Pia tog Hornbæk Havn med storm. Det benyttede en af kitesurferne sig af - ret talentfuldt eksemplar af slagsen - og tog nogle modige sving ind over den oversvømmede legeplads og tilbage til det rigtige vand ude i bugten. 
Klik og oplev gysetHer kommer Anne med fanen
 
’En kæmpe ære’, sådan betegner Anne-Marie Rindom, Horsens Sejlklub, selv det faktum, at hun ved OL’s åbningsceremoni 26. juli i Paris, skal bære den danske fane sammen med Håndboldherrernes målmand Niklas Landin.
Det er fantastisk endnu engang at have Anne-Marie Rindom med på OL-holdet. Hun er en rollemodel i sejlsporten om nogen, og tager sin enorme erfaring med ind i gruppen, og tager et stort medansvar for fællesskabet på sig. 
Klik og læs DS' pressemeddelelse

Klar til alle tiders havnefest

Årets Havnefest 2023 blev den største succes nogensinde med 15.400 betalende gæster på festpladsen. Alle sejl bliver forventeligt nok sat for en gentagelse af succesen i juli i år igen.

Klik og læs programmet for havnefesten.


Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram