Klubhuset    
Med sin store terrasse og landets flotteste panorama-udsigt, er Hornbæk Bådeklubs klubhus det naturlige sociale omdrejningspunkt for klublivet og medlemmerne. 
 
Her mødes man til arrangementer, efter sejladsen eller blot for at møde andre medlemmer til en hyggelig sludder. 
 
Bag baren står på skift et udvalg af klubbens frivillige ildsjæle, der sørger for at klubhuset holdes åbent stort set hver dag året rundt. Har du lyst til at bidrage med f.eks. en bar-vagt, skal du ringe til Gerd.
 
Gennem sæsonen afholdes mange arrangementer, såsom vintersæsonens lørdags-frokoster. Og som oftest er der hver fredag ( uden for sejl- og højsæsonen) Fredagsbar 17:00 - 19:00 med spændende cocktails og gedigen hygge. En anden aktivitet er Zebra Gruppen, som året igennem laver arrangementer med en rad af personligheder, meningsdannere og markante stemmer i kulturlagene. Arrangementer som typisk er udsolgt kort tid efter de er annonceret. Check kalenderen
 

Booking af klubhuset

Peter Leander, næstformand, er ansvarlig for bookning. Forespørgsel vedr. booking af klublokalet rettes til og aftales med Peter, og en godkendt dato fremgår efterfølgende i HBK's aktivitets kalender på hjemmesiden.
 
Alle afdelingers faste såvel som ad hoc arrangementer hvori klubhuset indgår, skal være booket i og fremgå af HBK's aktivitets kalender, så enhver udfra kalenderen kan se, om lokalet er ledigt på en given dato.


Klubhuset er også til rådighed for medlemmer af andre sejlklubber, for besøg og køb af drikkevarer i baren. 
 
Det er alene bookingen, registreret på aktivitets kalenderen, der gælder.
 
Åbningstid: 
Alle dage undtaget onsdag 11.30–14.30
  
Køkkenet renoveret
Køkkenet er fornyet og opdateret

 Hornbæk Bådeklub
  Havnevej 30
  3100 Hornbæk
  4970 2398 
 
 Klubhus & Bar
 
  Booking / udlejning 
  Peter Leander
 
  Er klubhuset ledigt ?