Kære HBK medlem
Du "inviteres" til påskefrokost lørdag den 16. april kl 13:00 i klubhuset. Tilmelding sker i forbindelse med bestilling af de til lejligheden kreerede menuer hos Fiskehuset.
Evt. yderligere info fås hos Holger Rørdam tlf. 2380 4790 / mail: h.rordam@mail.dk.
Vi har entreret med
Fiskehuset om levering af påskemenuen. Fremgangsmåden vil være, at du frem til tirsdag den 12. kl 10:00 kan bestille og betale hos
Fiskehuset, hvor du får/tilsendes et betalingsbevis til brug ved afhentningen.
Din menu henter du i
Fiskehuset på dagen, kort før frokosten.
Foreløbig grænse af pladshensyn er 50 tilmeldinger. Hvis vejrudsigten tættere på påskelørdag forudsiger solskin, kan vi muligvis inddrage balkonen og dermed flere medlemmer.
I øvrigt er det først til mølle, først til fiskefadet..Tilmelding
Mvh. Lene Kindt og Holger Rørdam
Menu 1:
3 stykker smørrebrød, assorteret fra vores brede sortiment.
Menu 2 :
Påskeplatte: 149.- pr couv.
varm røget laks m/ sauce verte
Gravad Laks m/ rævesovs
Karrysild m/ rødløg og kapers
Fiskefilet med remoulade, surt og citron
" påske" æg m/ rejer og mayonnaise
Krabbesalat m/ sprød grønt og krydderurter
Kryddersild m/ hvide løg og kapers
tilkøbt: Kold røget laks m/ asparges og røræg.
Skaldyrsanretning: 349,- pr couv.
Hvidvins dampede blåmuslinger med friske krydderurter
Pil selv rejer m/ dressing
1/2 canadisk hummer
Jomfruhummer haler