Snart bedre vilkår for klubhuset og baren

 

Snart kan vi bruge vores klub med fuld kapacitet. Men allerede nu er klubhuset og terrassen åben 11:30 -14:00 alle dage undtaget onsdag.

Kære alle,

På given foranledning har jeg her til morgen (11. juni 2021) ringet til Ministeriernes Corona Fælleshotline for at få fastslået reglerne vedrørende indendørs sociale og andre forsamlinger.

Der må på nuværende tidspunkt være 100 mennesker forsamlet.

MEN: Hvor mange mennesker man må være i et rum afhænger stadig af, hvor stort rummet er, uanset om man indendørs må være op til 100 mennesker.

Bare i tilfælde af at HBKs klublokale skulle have vokset, har jeg digitalt her til morgen målt klubhuset. Det er på knap 70 kvm.

Reglerne er foreløbig og fremadrettet indtil andre kvm regler indføres (og de er ikke blevet det i den seneste genåbning), at man skal have 4 kvm pr. stående person (2 kvm. fra 1. august), og 2 kvm pr. siddende person. Det vil sige at vi må højst være 35 siddende gæster (fuld kapacitet 1. august). Så snart der er stående gæster falder i princippet antallet af mulige gæster.

Samtidig er der krav til forsamlinger om Coronapas. PCR-test er gyldige i 96 timer. Coronapaskravet droppes først den 1. september.

Mundbindregulativet løsnes først, fra førstkommende mandag (14. juni). Indtil da, skal man bære mundbind når man ikke sidder ned.

Børn under 12 år tæller ikke. Altså i corona-restriktions-sammenhæng, forstås..

Allbest, Julian

 

... og nyheder i øvrigt fra HBK er stadig bedst på hjemmesiden