Næsten som i gamle dage    

Onsdag den 22. september sejlede vi årets sidste onsdagsmatch. 3 CB66'ere og 4 kølbåde var på banen sammen med Hønse, som har præpareret årets onsdagssejladser til verdensklasse niveau. Ikke alle er så heldige som os i HBK og GSK, at have en international dommer og baneleder med hvor det sker. Hver onsdag hele sæson 2021.

27 spisende ved langbordet

Efter sejladserne var der lavet langbord i klubhuset. "Styrbjørn" stod for menuen, som i dagens anledning og med Claus Kok's sikre hånd også rummede en dessert skabt til lejligheden. Med 27 spisende var bordet næsten ikke langt nok - til gengæld var stemningen og tilslutningen næsten som i gamle dage.

Bortset fra at vi har droppet præmieuddeling og koncentrerer os om at tale om hvem der kom først over start og målstreg samt alt det der ligger uden for sejladserne.

Meld dig til kølbåds- & vandsportsmøde

Næste onsdag den 29.9 er det for mørkt til at sejle. Vi har derfor aftalt at mødes til spisning og holde et kombineret kølbåds- & vandsportsmøde. Hvis man er interesseret i aktivt at dyrke vandsport i Hornbæk Bådeklub, uanset om det er i kølbåd, jolle, surfbræt eller kajak og har lyst til at møde ligesindede - så mød frem og giv dine ideer til hvordan vi kan fremme aktiviteterne på og omkring vandet i Hornbæk Bådeklub. Vi er flere tilstede fra Bestyrelsen og udvalgene, der er nysgerrige efter at vide hvordan I forestiller jer, vi post-corona og fremadrettet kan puste vind i sejl, bølger og hår.

Det er kl 19.00 - og man bedes venligst tilmelde sig til: Anette Molbech på FB gruppen HBK onsdagsmatch eller sende mig en sms på 23231787.

Vi ses.

Med venlig hilsen

Anette Molbech - kølbådskaptajn