Sådan bliver du/I kokke til en HBK Lørdagsfrokost:
(Der er to alternativer af Lørdagsfrokoster: Dét hvor HBK medlemmer stiller op som frivillige kokke. og et hvor frokosten beror på HBK's aftale med en ekstern frokostleverandør. Nedenstående gælder naturligvis dér, hvor det er et medlem, som påtager sig at stå for frokosten)
Når I tilmelder jer - skriv gerne flere, alternative datoer, ud over de på pågældende tidspunkt offentliggjorte datoer. Det gør planlægningen lettere og mere fleksibel.
Når tilmelding fra en frivillig kok er modtaget, fremsendes bekræftelse af dato(er) og info om proceduren til den pågældende.
Det er vigtigt, at kokkene afleverer bilag for udgifterne i forb. med madlavningen. Udlæg refunderes efter bilag. Omkostninger/udlæg må max andrage 115,- kr pr deltager. Aflevering af bilag skal ske til den ansvarlige i baren, på den lørdag, frokosten finder sted.
På gensyn og velbekomme, Holger Rørdam, Lørdagsfrokost-koordinator