1664699324594.png


Du kan som medlem leje HBK's klubhus 

Klubhusets lokale på 1. sal kan lejes alle dage fra kl. 15:00 til næste dag kl. 10:00. Prisen er kr. 2500,- Gælder der særlige forhold, kan start- og sluttider forhandles særskilt; det skal så fremgå af lejekontrakten. En lejeaftale forudsætter, at der ikke ifølge HBK's aktivitets-kalender allerede er en godkendt booking på tidspunktet fra et privat medlem eller en HBK-afdeling. 

I anretterkøkkenet i klubhusets stueetage kan madvarer og drikkevarer i et vist omfang anbringes i køleskab forud for arrangementet, og varmes og anrettes i forbindelse med afviklingen af arrangementet. Egentlig madlavning fra grunden er af hensyn til lugtgener og hygiejnekrav ikke tilladt i køkkenet, der af samme årsag betegnes anretterkøkken !

Booking af klublokalet sker ved at udfylde denne formular og efterfølgende vedhæfte formularen denne mail Vedhæft formular og send mail!

For at leje klubhuset skal man have været medlem af HBK mindst ét år. En booking er først gældende, når underskrevet kontrakt er modtaget, og betaling er overført. Når bookingen er endeligt godkendt, vil den fremgå af HBK's aktivitets kalender.

Sejlerhilsener fra Hornbæk Bådeklub

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram