Klubhusets køkken overhales

Klubhusets anretterkøkken i stueetagen får i denne tid en kraftig overhaling. Noget som er ret tiltrængt, og som der i øvrigt har været sat penge af til i lang tid. Forud for de nye køkkenelementers ankomst og opstilling, hersede tre særdeles drifsikre æresmedlemmer med nedtagningen af den gamle udtjente og godt gennemfedtede indretning, som har stået dér i mands minde. Godt og vel. Nævnte driftsikre medlemmer var Henning Dyhl, William Leedgaard og Ole Andersen. Et fjerde medlem, Bjarne Holm, lukkede nogle huller i gulvbelægningen. Bjarne tager lidt længere hen på foråret fat på en rensning og behandling af hele gulvet.

Der er således nye tider i underetagen. Køkkensektionen er som nævnt opdateret, og allerede i eftersommeren blev toilettet ved siden af køkkenet omdisponeret så der udover et toilet nu er en bruser.

Og wupti, så stod et renoveret, rengjort og meget mere indbydende køkken klar til brug for afdelingerne.Henning Dyhl, William Leedgaard og Ole Andersen lagde kræfterne i, og fik hevet hele den gamle indretning i køkkenet ud.Bjarne Holm lukkede et par områder på gulvet af med ny belægning. Nøje overvåget af en håndværksinteresseret hund. Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram