CB66 DM sejles i Hornbæk 13.-15. August


Fredag kl. 13:00 går 1. start til årets festlige stævne for CB66 sejlerne som har fået tradition - og en særlig veneration - for at sejle DM i Hornbæk. I år med deltagelse af flere både fra Hornbæk.

 I 2021 har en gruppe Hornbæk-sejlere nemlig taget kampen op og har udvidet flåden til hele 4 privatejede CB66'ere! Så der vil være flere lokale sejlere end sædvanligt, håber klassens formand Jesper Arentoft og Anette Molbech, som har været Hornbæk-sejler på en hellerup båd i en årrække.

Det er naturligvis håbet, at der på sigt tages medaljer til hjemmebane-sejlere - omend der måske lige skal trænes lidt for at få udfordret de hårde negle i klassen - men intet er umuligt. Bare man træner.
Vigtigst er det dog at være med. Klassen har en lige så skarp social som kapsejler profil og  CB66 klassen byder de nye udfordrere et varmt velkommen!

Det sker selvfølgelig med sjove og fair sejladser under Hønse's kyndige og stramme styring på vand og i land, hvor hans trofaste klanmedlemmer bakker op om kødgryder og forplejningen. Det hele plejer at være helt i top.

Sidste års DM blev jo aflyst grundet Corona - så vi ser frem til en ihærdig deltagelse - også fra svenskerne - og det sædvanlige gode humør og kammeratskab, som er det CB-sejlere er så gode til.
Bemærk at der vil være optaget i Sejlklubben fra fredag morgen til søndag aften.

Det forhindrer dog ikke baren i at holde åbent som sædvanlig om lørdagen, hvor alle HBK-medlemmer som normalt kan nyde udsigten og en kølig drik, mens der sejles om kap på banerne uden for.

Så kom ned og hep!!

DM slutter søndag kl ca. 15 med præmie-overrækkelse under terrassen. 

 

Med sejlerhilsen

Anette Molbech, kølbådskaptajn