Standerstrygning & afriggerfest i HBK
 
Aftenen bød på traditionel afriggerfest med fulde huse og stor stemning. Ikke
mindst da Birgitte & Peter Leander undervejs i festen erfarede, at de just var
blevet bedsteforældre.
 
 
 
  Sådan ser et par helt friskbagte bedsteforældre ud:
Birgitte & Peter fik undervejs i festen telefonisk rapport om at
familien Leander var udvidet med et barnebarn, som følge af
datteren Manon's vellykkede nedkomst..                                                                    
 
 
 ________________________________ 
 
HBKs Julian holdt - trods klubstanderens stædige forbliven omkring mastetop og standerpind - den obligatoriske 'formandens tale til folket' som her gengives:
 
En af de bedste somre i mands minde -
 
Så er efterårssæsonen begyndt igen. Sejlbådene i havnen er taget op for at komme i vinterhi. Når vi nu kigger tilbage, har det vejrmæssigt været en af de bedste somre i mands minde; i hvert fald hvad solen angår.
 
Vinden har leget med os – enten var der for lidt vind eller for meget. Her i sæsonens afslutning skulle vi have haft klubmesterskabet, men på de 3 mulige tidspunkter i perioden, blæste det for meget, så vi måtte aflyse. Det bliver nok sådan at vi vælger vores klubmester ud fra resultaterne i de sejladser, der er blevet afholdt.
 
2018 har været endnu et godt år for vores Ungdoms klubsejlere. Med kæmpe hjælp fra de implicerede forældre har vi igen kunne se rigtig mange børn og unge ud på vandet i Feva og Tera jollerne, og i kajakkerne. Udfordringen efterhånden som de unge udvikler sig, melder behovet sig for tiltag, som kan fastholde interessen. Der diskuteres derfor en del for øjeblikket omkring hvordan, vi kan tilbyde vores unge sejlere en spændende overgang til lidt større både; så de har mulighed for at udvikle sig og fastholde motivation og interesse for sporten.
 
Senest har de unge sejlere været til Harboe Cup. Vores 4 både klarede sig godt, og havde en god weekend. Hos Feva jollerne opnåede Mille Grønkjær Taatø og Amalie Vindahl en samlet 7. plads ud af 20 deltagende Feva joller. Det var en flot placering for pigerne i det meget krævende og blæsende vejr. En af deltagerne var også 8-årige Anthon der var med for første gang i en Tera jolle. Flot indsats af alle deltagere.
 
Hobie EM har vi også haft i år. Det var flot med alle de hobier på Øst-stranden, og med stor hjælp fra frivillige – ingen nævnt og ingen glemt - blev selve afviklingen en succes. Vi er ved at være færdige med regnskabet, og der kommer et efterspil, hvor vi vil søge om støtte til at dække et underskud.
 
Pociot familien er kommet videre i deres færd sydover i Atlanten. I talende stund er de fortsat i Santa Cruz de Tenerife. Det sidste, jeg har hørt, er, at der nu forberedes til turen over Atlanten med start 25. november fra Las Palmas de Gran Canaria. Vi ønsker dem god, og ikke for megen vind og bølger, når den del af turen kommer.
 
Nu går vi ind i vintersæsonen, med lørdagsfrokosterne, julefrokost, Zebra og andre arrangementer. Og skulle der være nogen der har ideer til, hvad man kunne ønske sig af arrangementer vinteren over – må der meget gerne meldes ind - og til.